information

Toeristische Kinderdijk app

Met de toeristische app voor Kinderdijk mist u niets van wat Kinderdijk te bieden heeft. Zo navigeert u met de applicatie gemakkelijk naar rondvaarten, bezienswaardigheden, musea, horecagelegenheden en andere interessante trekpleisters. Door de GEO-locatie kunt u direct zien waar zu zich bevindt en hoe u op de volgende plaats van bestemming komt. Een gebruiksvriendelijke app voor jong en oud. Van en naar Kinderdijk reizen is eenvoudig en praktisch, want de app toont onder andere de beschikbare parkeerplaatsen, de mogelijkheden wat betreft het openbaar vervoer, de fietsverhuur en veerponden. Een reis plannen naar Kinderdijk? Met onze toeristische Kinderdijk app is dat zo geregeld.

App voor toeristische trekpleister

Wilt u een toeristische app laten ontwikkelen zoals die van Kinderdijk? Dat kan! Bij Arture bouwen we maatwerk apps voor bedrijven, het onderwijs én toeristische bestemmingen. Wilt u toeristen uit de regio aantrekken en ze laten zien wat voor moois er valt te ontdekken op uw locatie? Er zijn diverse mogelijkheden voor de ontwikkeling van een toeristische app. Neem gerust contact met ons op voor het bespreken van de vele mogelijkheden.

Mogelijkheden en functionaliteiten voor een toeristische app

Net als bij de Kinderdijk app is het mogelijk horeca-bestemmingen in de omgeving te tonen. Zo kunt u kiezen in welke straal de gelegenheden getoond mogen worden en wélke gelegenheden zichtbaar zijn. U kunt deze optie volledig instellen naar uw wensen. Wellicht heeft u een samenwerking met lokale horecaondernemers. Dan is dit een mooie kans om de samenwerking meer vorm te geven. Ook kunt u bezienswaardigheden of interessante locaties weergeven op een kaart. Door GEO-integratie kunt u toeristen gemakkelijk naar deze locaties navigeren.

Meer informatie over een toeristische app

Heeft u zelf ideeën voor een toeristische app? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op om te sparren over de mogelijkheden. Onze backend specialisten houden van een uitdaging en staan voor u

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project?

Wij denken graag in oplossingen realiseren de mooiste maatwerk oplossingen. Kom langs voor een overheerlijke kop koffie om eens kennis te maken en uw wensen te bespreken.