information

Yuki API. Koppel uw boekhouding aan uw webshop.

Yuki API-koppeling

Boekingen worden met de Yuki API-koppeling van A tot Z geautomatiseerd. Het koppelen van uw webwinkel aan uw Yuki boekhoudsysteem is heel eenvoudig. U kiest voor een plugin of voor een losstaande tool. Bij Arture ontwikkelen wij API’s op maat, dus ook als u een ander boekhoudpakket gebruikt, kunnen wij deze voor u koppelen aan uw webshop. Ook zorgen wij voor een vlekkeloze installatie en setup, zodat u zonder problemen verder kunt met uw werk. Neem contact op voor meer informatie.

Maatwerk Yuki API-Koppeling voor kasboekingen

Met onze API voor Yuki, kunnen we online bestellingen geheel automatisch laten verwerken in uw boekhouding. We richten het systeem precies zó in, zoals u dat wenst. Denk bijvoorbeeld aan voorraadbeheer. Het systeem stuurt u op het juiste moment een notificatie, bijvoorbeeld wanneer u bijna door uw voorraad heen bent. Wij realiseren geoptimaliseerde processen waar u geen omkijken meer naar heeft!

Voordelen van de Yuki API van Arture

Het grootste voordeel van de Yuki API is natuurlijk de tijdsbesparing die deze koppeling voor u oplevert. Boekingen die u of uw medewerkers voorheen handmatig moesten invoeren, worden nu automatisch verwerkt, zo kunt u zich bezighouden met alle andere zaken waarmee u als ondernemer te maken heeft!

Meer API’s voor Yuki en andere boekhoudpakketten

Bij Arture kunnen we elke gewenste API voor Yuki boekhoudsoftware voor u ontwikkelen. Denk hierbij aan koppelingen met uw bank, een directe koppeling met uw webshop of een koppeling naar uw salarissoftware. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op wanneer u meer wilt weten.

Snel starten met de Yuki API-koppeling

Met de Yuki API-Koppeling, verwerkt u eenvoudig al uw kasboekingen in Yuki. Hierdoor worden veelvoorkomende handelingen geautomatiseerd en dat scheelt kostbare tijd en een hoop geld. Wilt u als ondernemer starten met Yuki dan heeft u niet veel nodig. Een scanner, mobiele telefoon en een emailadres of Dropbox waarmee u de boekhoudgegevens kunt aanleveren is al voldoende. Verstand van boekhouden is niet vereist. Bekijk meer informatie op de site van Yuki.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project?

Wij denken graag in oplossingen realiseren de mooiste maatwerk oplossingen. Kom langs voor een overheerlijke kop koffie om eens kennis te maken en uw wensen te bespreken.