Apps zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. De krant is vervangen door nieuwsapps, sportuitslagen krijg je live ‘gepusht’ en uw mail en documenten heeft u 24/7 bij de hand. De smartphone is zowel privé als zakelijk onmisbaar geworden. De vraag om informatie beschikbaar te hebben, waar en wanneer dan  ook wordt steeds belangrijker. We willen overal bereikbaar zijn en tegelijkertijd alles en iedereen kunnen bereiken. Daarom laten steeds meer bedrijven, stichtingen en onderwijsinstellingen een app maken. Op die manier komen ze tegemoet aan de wensen en verwachtingen van hun doelgroepen.

Een app laten maken

Overweegt u een app te laten maken voor uw organisatie, bedrijf of voor een specifieke dienst die u aanbiedt? Bij Arture ontwikkelen we apps die:
  1. Er precies zó uitzien zoals u dat wilt en die passen bij de verwachtingen van gebruikers
  2. Voldoen aan uw eisen en wensen op het gebied van gebruik en gebruikersgemak
  3. Beschikbaar zijn voor alle mobiele apparaten
  4. Voldoen aan de laatste veiligheidseisen
  5. Beschikbaar zijn voor Android en iOS.

App ontwikkeling

Een mooie, goed functionerende app die iets toevoegt aan het dagelijks leven van de gebruiker maakt het vandaag de dag makkelijker om u te onderscheiden van concurrenten. Apps van Arture zijn gebruiksvriendelijk en intuïtief. Dat betekent dat de gebruikers eigenlijk niet hoeven na te denken over het gebruiken van de app, het gaat vanzelf. In een oogopslag is duidelijk waar men wat kan vinden. Vergroot uw bereik of creëer een handige bedrijfstool. In combinatie met uw huidige website of een nieuwe portal beheert u op een eenvoudige manier zelf uw app.

Hoe gaan we te werk?

Functies en design De functies en het design van de app worden voorafgaand aan de start van het project samen met u inzichtelijk gemaakt en uitgewerkt in een concept. Deze werken wij verder uit, waarbij we u telkens inzage geven in de ontwikkelingen. Op die manier zorgen we ervoor dat het eindresultaat precies wordt zoals u het voor ogen had. App inhoud zelf onderhouden Wanneer de app draait, kunt u deze zelf up-to-date houden en vullen met informatie. Natuurlijk leggen wij u precies uit hoe u dat kunt doen. Het systeem dat hiervoor wordt gebruikt is over het algemeen net zo gebruiksvriendelijk en intuïtief als de app zelf! Veiligheid en updates Na het opleveren van de app zorgen wij er natuurlijk voor dat uw app up-to date blijft en dat deze te allen tijde voldoet aan de laatste veiligheidseisen. Niets is zo vervelend als ontevreden gebruikers. Daarom stellen wij onszelf strenge eisen aan de nazorg die we bieden.

Arture App Development

Wilt u een app laten ontwikkelen voor uw bedrijf, organisatie of instelling? Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u informeren over alle mogelijkheden m.b.t. App Development.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project?

Wij denken graag in oplossingen realiseren de mooiste maatwerk oplossingen. Kom langs voor een overheerlijke kop koffie om eens kennis te maken en uw wensen te bespreken.