Onze expertise

Bij Arture houden we van techniek en oplossingen die het delen van, en de toegang tot informatie makkelijker maken voor iedereen. Onze focus ligt volledig op het gebied van hybride app ontwikkeling: de toepassing van een koppeling tussen web en mobiel. We hebben al diverse mooie apps ontwikkeld. Om alle apps te bekijken klikt u hier

Maatwerk apps van Arture

Wij ontwikkelen maatwerk apps voor bedrijven, stichtingen en scholen. We maken toepassingen die aansluiten op uw doelgroep en die optimaal functioneren. Waar we extra op letten is de gebruiksvriendelijkheid voor beide kanten: de beheerders van de app moeten er snel en makkelijk mee kunnen werken én de gebruikers moeten de app zonder moeite kunnen gebruiken. Bij Arture weten we hier raad mee. We richten onze apps zó in, dat het een prettige gebruikservaring biedt.

Onderhoud en updates

De techniek ontwikkelt zich voortdurend. Wij zorgen ervoor dat we altijd op de hoogte zijn, zodat we u de laatste updates kunnen bieden en voorzien van up-to-date apps die werken op alle mobiele platformen en devices.

API Ontwikkeling

Naast het ontwikkelen van apps, ligt onze expertise bij het maken van API-koppelingen. Dit zijn koppelingen waarmee u meerdere databronnen aan elkaar kunt koppelen, die u vervolgens in een app of op een website kunt weergeven.

Voorbeelden API-koppelingen

Bij Arture hebben we vele API-koppelingen ontwikkeld die het leven vereenvoudigen. Klik hier om alle API koppelingen te bekijken.

WordPress thema’s op maat

Heeft u ons nodig voor het installeren van een WordPress thema; helaas dat is niet wat we bij Arture doen. Wij houden ons bezig met het ontwikkelen van WordPress thema’s op maat, waarbij uw wensen voorop staan, met het oog op de toekomst.

Meer weten over onze expertise

Graag meer informatie ontvangen over onze diensten en benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u vol enthousiasme meer over onze werkzaamheden.

1

Wensen bespreken

2

Project uitdenken

3

Realisatie

4

Support

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project?

Wij denken graag in oplossingen realiseren de mooiste maatwerk oplossingen. Kom langs voor een overheerlijke kop koffie om eens kennis te maken en uw wensen te bespreken.