Als backend specialisten ontwikkelen we maatwerk API en backoffice koppelingen die uw bedrijfsprocessen vereenvoudigen. Dit geldt voor zowel PHP-applicaties alsook specifiek voor Wordpress. Dit kan volledig worden geïntegreerd in uw thema óf los worden ontwikkeld als Wordpress plugin.

API-koppelingen

Bent u beheerder van een webwinkel? Of webbeheerder van een sport-gerelateerde website? Wij bieden diverse API-koppelingen die het uitwisselen en weergeven van informatie op verschillende platformen mogelijk maken. Voorbeelden van API’s die wij ontwikkelden zijn administratie koppelingen voor Exact-Online, Yuki en Snelstart of koppelingen met DHL, Realworks en sport data zoals Ortec, Opta en InfoStrada. Daarnaast ontwikkelen we StoreConrl plugins, die het leven van menig webwinkelier vereenvoudigen en leuker maken! Uw webshop bijhouden een tijdrovende en ingewikkelde klus? Met onze API-koppelingen behoren deze ongemakken voorgoed tot het verleden.

App development

Vergroot uw bereik of creëer een handige bedrijfstool. In combinatie met uw huidige website of een nieuwe portal beheert u eenvoudig zelf uw app. Onze apps zijn geheel aan uw wens en stijl aan te passen en precies zó in te richten, zodat de app voor u als beheerder maar óók voor de gebruikers gemakkelijk en goed functioneert.

Conceptontwikkeling

Leuke en goede ideeën ontwikkelen. Daar houden we bij Arture van. Zowel in eigen beheer als voor en met onze klanten. Als backend specialisten zijn we in staat om concepten te ontwikkelen die verder gaan dan vandaag en morgen. Wij maken toekomstbestendige applicaties die met u mee bewegen, aanpasbaar en prettig te beheren zijn.

Wordpress maatwerk

Wij ontwikkelen thema’s voor ’s Werelds meest gebruikte CMS, Wordpress. In dit systeem is alles mogelijk en er zijn honderden thema’s te verkrijgen. Thema’s die bíjna aansluiten op uw wensen. Bij Arture maken we Wordpress thema’s die 100% aansluiten op uw wensen. Precies in uw eigen huisstijl met een goed ingerichte backend. Thema's installeren? Helaas, dát doen we niet. Bij Arture werken we uitsluitend ‘aan de backend’. Wij zorgen voor een optimale techniek en uitmuntend functionerende applicaties. We maken toekomstbestendig apps die met u mee bewegen, prettig te beheren en aanpasbaar zijn.

Meer informatie over Wordpress maatwerk

Bent u benieuwd wat we bij Arture voor u kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We luisteren graag naar uw wensen en vinden het fantastisch deze om te zetten naar een gebruiksvriendelijke plugin, API-koppeling of Wordpress thema. Ideeën zijn er om te worden uitgevoerd, laat ons het voor u realiseren.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project?

Wij denken graag in oplossingen realiseren de mooiste maatwerk oplossingen. Kom langs voor een overheerlijke kop koffie om eens kennis te maken en uw wensen te bespreken.