information

Bullhorn API koppeling

Bullhorn’s Recruitment Software van Arture maakt het mogelijk om uw gehele wervings- en selectieproces vanuit één systeem te beheren. Daarnaast helpt het u om de verkoop- en recruitment productiviteit inzichtelijk te maken en te verbeteren.  

Het voordeel van de Bullhorn API Koppeling

Het grootste voordeel van Bullhorn’s Recruitment Software is dat het u veel tijd scheelt en tegelijkertijd de efficiëntie enorm verhoogt. U bent in staat uw tijd nuttiger te besteden en bent minder tijd kwijt aan het bij elkaar zoeken en verwerken van de gegevens.  

Hoe werkt Bullhorn’s Recruitment Software?

Het vacatureproces, wordt met Bullhorn’s volledig geautomatiseerd van A tot Z. Reacties worden direct verwerkt binnen uw portal, waardoor u eenvoudig de laatste berichten kunt inzien, opslaan, categoriseren en daar ook direct vervolgacties aan kunt hangen. Verder worden de nieuwste vacatures altijd direct op uw website gepubliceerd. Dit kunt u natuurlijk geheel naar eigen wens inrichten. Zo kunt u het uw gebruikers extra gemakkelijk maken door een uitgebreide zoekfunctie of zoekfilter toe te voegen. Daarmee kunnen werkzoekenden uw vacatures doorzoeken en hun zoekopdrachten specificeren op bijvoorbeeld branche, functie en/of provincie.  

Bullhorn’s Recruitment Software maakt het recruitment proces gemakkelijker en efficiënter

Om uw recruitmentproces te verbeteren en meer tijd te kunnen besteden aan het daadwerkelijk matchen van de juiste kandidaten met opdrachtgevers, biedt Arture u state of the art recruitment software. De Bulhorn API Koppeling maakt het mogelijk om meerdere systemen aan elkaar te koppelen, waardoor er sneller en efficiënter gewerkt kan worden om kandidaten met de juiste opdrachten te matchen.  
Wilt u meer weten over de Bullhorn API Koppeling (Bullhorn’s Recruitment Software) of wilt u vrijblijvend sparren over maatwerk (API-) koppelingen voor uw recruitment softwarepakketten? Neem dan contact met ons op.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project?

Wij denken graag in oplossingen realiseren de mooiste maatwerk oplossingen. Kom langs voor een overheerlijke kop koffie om eens kennis te maken en uw wensen te bespreken.