information

Carerix API koppeling

Carerix is leverancier van CRM & ATS systemen voor personeelsintermediairs. Met onze koppeling toont u eenvoudig alle data vanuit uw Carerix portal op uw website.

Voordeel van Carerix API-koppeling

Een groot voordeel van de Carerix API-koppeling van Arture, is dat alle informatie vanuit één plaats beheerd kan worden. Zo is het makkelijker om wijzigingen door te voeren, nieuwe gegevens toe te voegen of vacatures te verwijderen. Een aanpassing is daardoor eenvoudig en snel gedaan.

Vacatures Carerix automatisch laten weergeven

Een ander voordeel van de Carerix API-koppeling is, dat alle vacatures automatisch getoond worden, maar ook automatisch ‘onzichtbaar’ worden gemaakt wanneer de publicatie-einddatum is verstreken. Zo heeft u een stuk minder omkijken naar het up-to-date houden van uw vacatures.

Direct solliciteren met de Carerix Koppeling

Misschien wel het grootste voordeel van de koppeling, is dat gebruikers direct kunnen solliciteren. Prettig voor gebruikers, omdat zij deze handeling op het platform kunnen uitvoeren. De Carerix API-koppeling verwerkt de gegevens van de sollicitant ook direct, waardoor u altijd ‘bij’ bent, alle gegevens op de juiste plaats staan en meteen worden gekoppeld aan de juiste persoon.

API-koppeling op maat

Wij bieden diverse API-koppelingen voor bekende platformen, maar ook wanneer u met een onbekend pakket werkt, kunnen wij u helpen. Als backend specialist maken wij API-koppelingen op maat. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Carerix API-koppeling offerte aanvragen

De Carerix API-koppeling is een van de koppelingen die wij beschikbaar hebben gemaakt. Wanneer u gebruik wilt maken van deze API-koppeling, dan kunt u hieronder een offerte aanvragen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project?

Wij denken graag in oplossingen realiseren de mooiste maatwerk oplossingen. Kom langs voor een overheerlijke kop koffie om eens kennis te maken en uw wensen te bespreken.