information

Exact Online API koppeling

Met de Exact Online API-koppeling, verwerkt u eenvoudig al uw kasboekingen in Exact Online. Hierdoor worden veelvoorkomende handelingen geautomatiseerd en dat scheelt! Zowel in tijd, als in de kosten. Exact is een van de meest gebruikte boekhoudpakketten. Het pakket is zó uitgebreid en tegelijkertijd zó specifiek in te richten, dat zowel kleine ondernemers als multinationals ermee werken. Omdat het gebruik van een boekhoudpakket vaak samenhangt met diverse andere systemen zoals een CRM-applicatie of een sales dashboard, wordt er vaak gebruik gemaakt van koppelingen; zogenaamde ‘API’s’. Deze zorgen ervoor dat verschillende systemen met elkaar kunnen communiceren en in staat zijn data uit te wisselen.

Maatwerk Exact Online API-koppeling voor kasboekingen

Met onze API voor Exact Online, kunt u boekingen automatisch laten verwerken in uw boekhouding. We kunnen volledig maatwerk voor u realiseren; u kiest zelf voor een plugin of een losstaande tool.

Voordelen van de Exact Online API van Arture

Het grootste voordeel van de Arture API voor Exact Online is natuurlijk de hoeveelheid tijd die u uzelf en uw medewerkers bespaart. Vaak worden boekingen dagelijks of wekelijks bijgewerkt, wat erg arbeidsintensief is. Deze koppeling automatiseert de verwerking van kasboekingen met uw Exact Online account.

Meer API’s voor Exact

Bij Arture kunnen we elke gewenste API voor Exact Online voor u ontwikkelen. Denk hierbij aan koppelingen met uw bank, een directe koppeling met uw webshop of een koppeling naar uw salarissoftware. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op wanneer u meer wilt weten. Wij vertellen u er graag meer over.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project?

Wij denken graag in oplossingen realiseren de mooiste maatwerk oplossingen. Kom langs voor een overheerlijke kop koffie om eens kennis te maken en uw wensen te bespreken.