information

Infostrada API koppeling

Voor het weergeven van live sport scores en tussenstanden, diepgaande data en statistieken, play-by-play details en team- en speler informatie gebruikt u de Infostrada API-koppeling. Professionele competities en evenementen over de hele wereld zijn zo binnen handbereik. Zonder enige moeite geeft u met deze geavanceerde koppeling de gegevens op uw website of app weer.

Infostrada API-koppeling van Arture

Arture ontwikkelde de Infostrada API-koppeling voor een spelersmakelaar website. Dankzij de koppeling wordt alle spelersinformatie automatisch opgehaald en getoond. Hiervoor is geen enkele handmatige actie vereist. Uw statistieken altijd up- to-date houden? Met de Infostrada API-koppeling is het kinderspel.

Beheer van de weergaves uit de Infostrada API

Het beheren van de Infostrada API-koppeling is eenvoudig. Met enkele klikken of bewegingen past u de gewenste weergaves aan. Gebruikers van uw website of app zullen geen vertraging of storingen ervaren en hebben te allen tijde toegang tot de meest recente informatie.

Sportwebsite beheren

Wanneer u een sportwebsite of app beheert, dan is de Infostrada API zeer geschikt voor u. U bespaart uzelf veel tijd doordat alle informatie automatisch naar uw site wordt gepusht. Tegelijkertijd behoudt u zelf de controle over wat er weergegeven wordt. U kunt alles gemakkelijk instellen via een gebruiksvriendelijke interface.

Meer weten over de Infostrada API of een API op maat laten ontwikkelen?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Hieronder kunt u een offerte aanvragen voor het gebruik van de Infostrada API én natuurlijk kunt u ook geheel vrijblijvend contact met ons opnemen wanneer u meer wilt weten over het ontwikkelen van API’s op maat. Wij denken graag met u mee.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project?

Wij denken graag in oplossingen realiseren de mooiste maatwerk oplossingen. Kom langs voor een overheerlijke kop koffie om eens kennis te maken en uw wensen te bespreken.