information

Opta API koppeling

Opta is het meest toonaangevende bedrijf ter wereld op het gebied van live sportdata. Het is daarmee de officiële datapartner van de grootste sportcompetities ter wereld, zoals de Engelse Premier League, de Duitse Bundesliga en de Nederlandse Eredivisie. Arture ontwikkelde voor tweededivisie.nl een maatwerk koppeling. Via deze koppeling wordt de website automatisch gevoed met de laatste statistieken, ranking en live website-data.

Opta API-koppeling

De Opta API-koppeling biedt uitkomst wanneer u live sportdata wilt publiceren op uw website of in uw app. De app maakt het mogelijk om deze gegevens live te pushen. Natuurlijk heeft u zelf de volledige controle over wat er precies gepubliceerd wordt. Er zijn tal van mogelijkheden die u gemakkelijk kunt bedienen vanuit een prettige, intuïtieve gebruikersinterface.

API-koppelingen voor sportdata

Naast de Opta API-koppeling, bieden we ook de Infostrada API-koppeling aan. Deze koppeling biedt meer diepgaande sportdata aan, zoals schema’s, scores, statistieken, play-by-play details en team- en spelerinformatie voor de belangrijkste professionele competities en evenementen van de wereldsportdata. De Infostrada API-koppeling kan een mooie aanvulling zijn op de Opta API-koppeling. Meer weten over deze applicaties en het verschil tussen beide? Wij vertellen het u graag.

Live sportdata weergeven in uw app of website

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de Opta API-koppeling? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of vraag hieronder een offerte aan. U hoort dan zo spoedig mogelijk van ons.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project?

Wij denken graag in oplossingen realiseren de mooiste maatwerk oplossingen. Kom langs voor een overheerlijke kop koffie om eens kennis te maken en uw wensen te bespreken.