information

Ortec API koppeling

ORTEC is een van de grootste aanbieders van optimalisatiesoftware en analyseoplossingen ter wereld. Met onze kennis hebben wij een maatwerk oplossing weten te realiseren; de ORTEC API-koppeling. Deze API-koppeling genereert statistieken op basis van de speler data. De gegevens die worden geanalyseerd resulteren in de transferwaarde van de spelers.

Wat is een API-koppeling?

Een API is een afkorting die staat voor Application Programming Interface. Met een API is het mogelijk diverse (software)systemen met elkaar te laten communiceren. Tevens zijn de systemen dankzij deze app in staat gegevens met elkaar uit te wisselen. Ieder systeem vereist een bepaald type API. Bij Arture weten wij exact welke API u nodig heeft om uw softwaresystemen moeiteloos met elkaar te laten samenwerken.

Alle informatie dankzij de ORTEC API-koppeling

De informatie die door middel van de API-koppeling wordt verzameld, geanalyseerd en weergegeven zijn diverse variabelen die de transferwaardes van de spelers bepalen. Hierbij kunt u denken aan pases, speelminuten, balbezit, goals en meer!

Voor wie is deze app bedoeld?

De ORTEC API-koppeling is bedoeld voor sport gerelateerde nieuwssites, sportapps en websites waarop sportuitslagen bekend worden gemaakt en sportnieuws wordt gedeeld. De applicatie is volledig geautomatiseerd waardoor uw website altijd up-to-date en in het bezit van alle relevante informatie voor uw bezoekers is. Bepaalde informatie uitsluiten? U kiest zelf welke informatie u met de bezoeker deelt.

ORTEC API-koppeling

Wilt u meer weten over de ORTEC API-koppeling of wilt u vrijblijvend sparren over maatwerk (API-) koppelingen voor uw softwarepakketten? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met u mee!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project?

Wij denken graag in oplossingen realiseren de mooiste maatwerk oplossingen. Kom langs voor een overheerlijke kop koffie om eens kennis te maken en uw wensen te bespreken.