information

De SchoolApp – het ideale schoolvoorbeeld

In opdracht van HetSchoolvoorbeeld.nl ontwikkelden wij de Schoolapp. De Schoolapp maakt de communicatie vanuit de basisschool naar ouders gemakkelijk en leuk! Voor ouders is het een ideale manier om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen en activiteiten binnen de school en voor de leraren is het een eenvoudige manier om ouders te bereiken. Een gebruiksvriendelijke app die het leven van zowel de ouders als leerkrachten gemakkelijker maakt.

Voordeel van de SchoolApp voor leerkrachten

Voor leerkrachten is de SchoolApp een makkelijke manier om te communiceren. Het vervaardigen van een ‘nieuwsbrief’ vanuit één centraal punt is niet langer nodig. Daardoor kunt u sneller een boodschap overbrengen en zullen de ouders op een eenvoudige manier betrokken worden en blijven bij hetgeen op school gebeurt. De app kan voor iedere klas apart worden ingericht. Dit betekent voor de leerkrachten dat het beheer van de app ontzettend overzichtelijk is. Daarnaast kunt u als leerkracht zelf bepalen welke onderdelen en functionaliteiten van de SchoolApp u wel óf juist niet gebruikt.

Voordeel van de SchoolApp voor ouders

Naast het lezen van belangrijk nieuws en de beschikbaarheid van informatie kunt u via deze app ook fotogalerijen bekijken van leuke uitjes en excursies. Ook kunt u op gemakkelijke wijze een ziekmelding doorgeven en heeft u belangrijke telefoonnummers en informatie snel bij de hand. Voor iedere ouder een geruststellende gedachte. Een aantal functionaliteiten van de Schoolapp op een rij:
– Volledig beheersbaar via een externe portal en daardoor eenvoudig in het gebruik – Pushberichten van school zorgen voor een groter bereik (percentage dat het bericht leest is door de SchoolApp vele malen hoger) – Nieuwsberichten eenvoudig te plaatsen en overzichtelijk weergegeven – Fotogalerijen bekijken – Eenvoudig ziek melden van een kind – Laatste sociale media berichten lezen – Schoolkalender raadplegen – Algemene schoolinfo bekijken zodat er vanuit de app gemaild, gebeld en genavigeerd kan worden

Meer informatie over de SchoolApp

Bent u na het lezen van bovenstaande informatie nieuwsgierig geworden naar onze SchoolApp? Stuur ons dan geheel vrijblijvend een bericht. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van deze app of ontwikkelen voor u – indien gewenst – een applicatie op maat.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project?

Wij denken graag in oplossingen realiseren de mooiste maatwerk oplossingen. Kom langs voor een overheerlijke kop koffie om eens kennis te maken en uw wensen te bespreken.