information

StoreContrl Magento koppeling

StoreContrl is hét softwarepakket voor winkelautomatisering. Met meer dan 8000 gebruikers in Nederland is StoreContrl een van de koplopers. Door uw Magento webwinkel te koppelen aan StoreContrl maakt u uw leven als webwinkelbeheerder een stuk gemakkelijker! Met de Magento koppeling voor StoreContrl wordt het beheren van uw webshop een stuk eenvoudiger. Vanuit één centrale plaats organiseert u uw voorraad, bestellingen, retouren én uw financiën. De app bevat uitgebreide, maar overzichtelijke instellingen en menu’s, waardoor u zelf te allen tijde instellingen kunt aanpassen.

Webwinkel synchroon met winkel

Met de StoreContrl koppeling voor Magento kunt u uw webwinkel synchroon laten lopen met uw fysieke winkel. Zo bent u in staat efficiënter werken, waardoor u uw omzet kunt verhogen. Bovendien heeft u altijd en overal inzicht in uw voorraad en kunt u retouren en reparaties eenvoudiger in de gaten houden.

Hoe werkt de installatie van de koppeling?

De Magento StoreContrl koppeling is een ‘plug and play’ koppeling. Dit betekent dat alles meteen werkt. Natuurlijk moet een en ander aangepast worden aan uw eigen wensen, maar u kunt geheel zelfstandig direct gebruik maken van het systeem.

Up-to-date koppeling inclusief support

Bij Arture houden we van techniek, én houden we techniek up-to-date. Wij bieden abonnementen aan waarmee u verzekerd bent van de laatste veiligheidsupdates en altijd support ontvangt binnen 24 uur. Voor slechts €42,50 per maand maakt u al gebruik van een Magento StoreContrl abonnement.

Service en maatwerk

Wij bieden ook koppelingen voor WordPress en Woocommerce webwinkels en leveren maatwerk op het gebied van webwinkelkoppelingen. Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Onze backend specialisten denken graag met u mee!

Magento StoreContrl support

Naast alle informatie die te vinden is in de help sectie en op onze webshop, kunt u ook direct een support aanvraag versturen vanuit de plugin.

StoreContrl voor Magento Abonnement

Met deze abonnementsvorm bent u verzekerd van een up-to-date koppeling
  1. 2x per dag een volledige synchronisatie van uw producten
  2. Iedere 5 minuten een synchronisatie van de voorraad
  3. Altijd up-to-date
  4. Geen dure ontwikkelkosten
  5. Eenvoudig zelf in te stellen
  6. Zowel voor bestaande als nieuwe webshops
  7. Email

Kosten van StoreContrl voor Magento

De abonnementskosten worden in rekening gebracht per unieke Magento koppeling met StoreContrl. Voor meerdere webshops gekoppeld aan één StoreContrl omgeving, bieden we een voordeel van 20% per installatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project?

Wij denken graag in oplossingen realiseren de mooiste maatwerk oplossingen. Kom langs voor een overheerlijke kop koffie om eens kennis te maken en uw wensen te bespreken.