information

StoreContrl Shopify koppeling

StoreContrl is het meest gewenste softwarepakket door webwinkeliers. Met meer dan 8.000 gebruikers in Nederland is StoreContrl een van de absolute koplopers. Wanneer u StoreContrl koppelt aan uw Shopify shop bent u in staat bestellingen eenvoudig af te handelen. Daarnaast heeft u in één oogopslag inzicht in retouren en reparaties én heeft u het financiële plaatje scherp op het netvlies.

Shopify app voor StoreContrl

Speciaal voor uw Shopify webwinkel hebben wij een StoreContrl app ontwikkeld. Deze app biedt geavanceerde functionaliteiten, in een toegankelijk jasje. Met deze app kunt u zelf alles regelen rondom uw bestellingen, omzet, retouren en andere zaken waar u mee te maken heeft als webwinkelier.

Veiligheid en beveiligingsupdates

U heeft bij het afsluiten van een StoreContrl abonnement voor Shopify webwinkels altijd recht op support binnen 24 uur. Ook ontvangt u op regelmatige basis beveiligingsupdates. Een prettige gedachte.

Maatwerk webwinkel koppelingen

Arture levert verschillende soorten apps, thema’s en API-koppelingen voor diverse bedrijven. Neem gerust contact met ons op wanneer u behoefte heeft aan advies op maat, of wanneer u wilt weten wat de mogelijkheden zijn om andere systemen te koppelen aan uw webwinkel (bijvoorbeeld Exact Online of een ander financieel systeem).

Abonnementen StoreContrl Shopify koppeling

Voor 42,50 euro per maand krijgt u volledige support en updates voor uw StoreContrl-Shopify koppeling. Alle voordelen op een rijtje:
  • Altijd up-to-date
  • Geen dure ontwikkelkosten
  • Eenvoudig zelf in te stellen
  • Zowel voor bestaande als nieuwe shops
  • Email support binnen 24 uur

StoreContrl Shopify koppeling

Zou u graag meer te weten komen over de StoreContrl Shopify koppeling, neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag meer over deze gebruiksvriendelijke webshop-koppeling.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project?

Wij denken graag in oplossingen realiseren de mooiste maatwerk oplossingen. Kom langs voor een overheerlijke kop koffie om eens kennis te maken en uw wensen te bespreken.