information

Teamleader API

Teamleader is het online CRM systeem voor het MKB. Met eenvoudige tools voor facturatie en projectplanning bespaard u tijd en geld. Naast deze tools worden er uitgebreide services aangeboden zoals een agenda, offerte, facturatie en tickets mogelijkheid. Om het u nog gemakkelijker te maken komt Arture met een API koppeling voor Teamleader. Zo verwerkt u bijvoorbeeld eenvoudig een offerte formulier op uw website in Teamleader.  

Voordeel van Teamleader API-koppeling

Een groot voordeel van de Teamleader API-koppeling van Arture, is dat alle informatie niet handmatig hoeft te worden verwerkt. Beheer alles eenvoudig in uw vertrouwde omgeving.

API-koppeling op maat

Wij bieden diverse API-koppelingen voor bekende platformen, maar ook wanneer u met een onbekend pakket werkt, kunnen wij u helpen. Als backend specialist maken wij API-koppelingen op maat. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project?

Wij denken graag in oplossingen realiseren de mooiste maatwerk oplossingen. Kom langs voor een overheerlijke kop koffie om eens kennis te maken en uw wensen te bespreken.