Een professionele webshop volledig zelf te beheren en naar wens uit te breiden; dat zijn onze maatwerk Woocommerce webshops. Geen webshop is hetzelfde en dat realiseren we ons. Daarom ontwikkelen we maatwerk webshops die aansluiten bij de wensen van onze klanten.

Waarom Wordpress

Wordpress is het nummer 1 gebruikte CMS ter wereld. Deze stabiele basis die wekelijks wordt bijgewerkt zorgt voor een perfecte start voor uw webshop. Wij als Arture bouwen op de core van Wordpress en Woocommerce en zorgen zo voor een maatwerk webshop die nu en in de toekomst volledig naar wens is uit te breiden.

Mogelijkheden

Het klinkt cliché maar we kunnen zo goed als met zekerheid zeggen dat alles mogelijk is. Als maatwerk specialisten vertalen we uw wensen naar de beste oplossing. Ook integraties met andere partijen zoals Mollie, Sendcloud en Mailchimp zijn mogelijk. Het belangrijkste is dat uw webshop aansluit bij uw doelgroep.

Kosten

Kwaliteit staat voorop waarbij we verder denken dan de eerste oplevering. Een webshop moet kunnen meegroeien met uw bedrijf en een stabiele basis zijn om op door te ontwikkelen. Als we een globale schatting maken van de kosten is dit vanaf € 3250,- Sinds kort bieden we ook een hele nieuwe vorm aan waarbij we werken met een abonnement. Voor slechts € 67,50 per maand kunt u zonder investering direct starten. Benieuwd? Bekijk meer informatie.

API en Backoffice koppelingen

Automatisering maakt het leven makkelijker. Dat hebben we inmiddels wel bewezen door onze diverse koppelingen die we hebben ontwikkeld. Dit geeft u de kans zich volledig te focussen op het verkopen van uw producten. Specifiek voor Woocommerce hebben we koppelingen met boekhoudsystemen zoals Exact-Online en Snelstart. Ook op het gebied van marketing hebben we onze eigen Analytics plugin en kunnen we uw nieuwe klanten direct een persoonlijke email sturen via Mailchimp.

Meer weten over onze expertise

Graag meer informatie ontvangen over onze diensten en benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u vol enthousiasme meer over onze werkzaamheden

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project?

Wij denken graag in oplossingen realiseren de mooiste maatwerk oplossingen. Kom langs voor een overheerlijke kop koffie om eens kennis te maken en uw wensen te bespreken.