Bij Arture geloven we in maatwerk. Geen enkele klant is hetzelfde en ook geen website. We bespreken graag eerst uw wensen en doelstellingen waarbij we ook toekomstgericht denken. Op basis daarvan zoeken we de beste oplossing voor uw bedrijf. Informeer naar de mogelijkheden

Doel van de website

Wat is het doel van de website? Deze belangrijke vraag bespreken we graag onder het genot van een klop koffie. We brengen dan in kaart welke onderdelen essentieel zijn en de basis vormen voor de ontwikkeling. Tijdens het uitdenken hiervan bekijken we de mogelijkheden die hier het beste bij aansluiten. Dit kunnen ook nice-to-have’s zijn waarmee we al tijdens de realisatie rekening mee houden.

Design

Na het uitdenken van het concept en het bepalen van de doelstelling gaan we aan de slag met het design. Hoe kunnen we het beste de techniek en het uiterlijk op elkaar aansluiten. Hierbij komen zaken als gebruikers ervaring, user stories en conversie kijken. Laten we het simpel houden; hoe worden de eerder gestelde doelen zo goed mogelijk bereikt. Wat betreft het design bieden we hierin diverse mogelijkheden van een grafisch ontwerp door een van onze designers of de keuze voor een “standaard” design volledig aangepast aan uw wensen.

Ontwikkeling

Na goedkeuring van het design starten we met de technische ontwikkeling. Afhankelijk van uw doelstelling en website ontwikkelen we dit vanaf scratch of op het nummer 1 CMS: WordPress. Deze gebruiksvriendelijke interface kunnen we modulair uitbouwen en maakt het voor uw als klant mogelijk uw website of webshop volledig zelf te beheren zonder technische kennis. Door onze maatwerk aanpak realiseren we hoogwaardige websites en webshops die in de toekomst volledig naar wens zijn uit te breiden. Denk bijvoorbeeld aan maatwerk API / Backoffice koppelingen.

Kosten

Een zeer essentiële en terechte vraag. Kwaliteit staat bij ons voorop waarbij we niet alleen kijken naar de huidige realisatie van je website maar juist ook een stabiele basis voor de toekomst. Volledig afhankelijk van de wensen en functionaliteit kunnen we globaal aangeven dat de kosten hiervoor rond de € 3500,- / € 6500,- bedragen.

Support

Wij geloven in een langdurige samenwerking en persoonlijke aanpak. Bij vragen geen support afdeling maar direct contact. We denken graag in oplossingen voor nu en in de toekomst.

Kopje koffie?

Graag meer informatie ontvangen over onze diensten en benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u vol enthousiasme meer over onze werkzaamheden.

1

Wensen bespreken

2

Project uitdenken

3

Realisatie

4

Support

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project?

Wij denken graag in oplossingen realiseren de mooiste maatwerk oplossingen. Kom langs voor een overheerlijke kop koffie om eens kennis te maken en uw wensen te bespreken.