Een up-to-date website of webshop is van essentieel belang. Dit voor zowel een stuk beveiliging als een goede werking. Een goede kennis van WordPress is hierbij noodzakelijk om zo verder te kijken dan de standaard updates.

Persoonlijk contact

Wij als Arture geloven in een persoonlijke aanpak. Geen standaard helpdesk maar persoonlijk contact waarbij we meedenken om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Wat zijn de kosten

Voor een vast bedrag van € 275,- per jaar zorgen we voor een up-to-date WordPress website of webshop. Hierbij controleren we op gezette tijden uw site op updates. Daarnaast scannen we uw site ook op eventuele issues en doen aanbevelingen voor mogelijke verbeteringen.

Meer weten over onze expertise

Graag meer informatie ontvangen over onze diensten en benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u vol enthousiasme meer over onze werkzaamheden.

1

Wensen bespreken

2

Project uitdenken

3

Realisatie

4

Support

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project?

Wij denken graag in oplossingen realiseren de mooiste maatwerk oplossingen. Kom langs voor een overheerlijke kop koffie om eens kennis te maken en uw wensen te bespreken.